Rehabilitering

Bergen Boligkontroll er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens ønsker og behov.
Vi er en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris.
Vi bestreber å alltid være i forkant av faglig utvikling og kvalitet.

Du forholder deg bare til oss. Vi koordinerer arbeidet og jobben med våre faste samarbeidspartnere
som elektriker, rørlegger, murer, blikkenslager og maler.

Baderom

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussing på bad og våtrom. Vi har kunnskap og erfaring med alt fra utskifting av utstyr til total-
renovering/bygging av komplette bad. I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven og koordinere alle håndverkere som involveres i en slik prosess.

Innvendig

Et godt resultat krever et “godt øye” og nøye arbeid. Bergen Boligkontroll rehabiliterer hele, eller deler av hjemmet ditt, akkurat slik du vil ha det! Vi bruker materialer av høy kvalitet slik at resultatet holder år etter år. Vi utfører alt fra innvendig overflaterehabilitering og etterisolering til vegg, himling, gulv, listing med mer.

Kjøkken

Vi har lang erfaring med kjøkkenmontering. Bergen Boligkontroll leverer og monterer kjøkken fra de fleste store leverandørene med moderne og gode løsninger.

Vindu og dør

Vi har lang erfaring med dører og vinduer – både inn- og utvendig. Vi leverer og monterer vinduer i tre, PVC, aluminiumsbekledd og gjennomgående aluminium. Våre fagfolk sørger for at arbeidet utføres riktig og med høy kvalitet.

Utvendig

Bergen Boligkontroll renoverer og rehabiliterer alle typer fasader i trevirke og platebeslåtte flater. Vi utfører alt fra utvendig overflate-
rehabilitering og etterisolering til bygging/oppføring av terrasse/balkong, tak, kister, listing, påforing av murverk, samt opparbeiding av bod og garasje med mer.

Vi jobber med et bredt spekter innen rehabilitering.

FRA BLOGGEN

Renovere?

Marius Høvik, daglig leder i Bergen Boligkontroll deler sine beste tips som kan være nyttige å få med seg før en går i gang med total renovering hjemme.

Drømmer du om renovering?

Våre tjenester

Rehabilitering

Utvendig, innvendig, bad, kjøkken, dører og vinduer.

Skade

Muggsopp, ekte hussopp, vannskader, avfukter. 

Boligkontroll

Fuktmåling, luftanalyse, materialprøve, vaktmester- og vedlikeholdstjenester.