Boligkontroll

Bergen Boligkontroll er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens ønsker og behov. Vi er en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Vi bestreber å alltid være i forkant av faglig utvikling og kvalitet.
 Du forholder deg bare til oss. Vi koordinerer arbeidet og jobben med våre faste samarbeidspartnere
som elektriker, rørlegger, murer, blikkenslager og maler.

Visningshjelp

Ønsker du å kjøpe bolig? Boligmarkedet er svært variert og utseendet gjenspeiler ikke alltid prisen. Vi tilbyr en tjeneste der vi er med deg på visning, slik at du har med deg en kompetent fagperson.

Vi i Bergen Boligkontroll har lang og bred erfaring innen bygg og byggskade som vil gi deg en trygghet og fordel når du ser på bolig.

Fuktmåling

Fukt kan føre med seg en rekke utfordringer som både kan forårsake skader på bygningen, men også gi helsemessige problemer. Fuktgjennomtrengning, dårlig ventilering, feil konstruksjonsoppbygging, lite isolasjon, brukerfeil og ikke tilstrekkelig avfukting under oppføring kan resultere i fuktproblematikk.

Vi i Bergen Boligkontroll utfører fuktmålingsoppdrag der vi utarbeider en rapport som dokumenterer fuktighet i bygget.

Luftanalyse

Dårlig inneklima kan føre til hodepine, tretthet, luftveissykdommer, allergiske reaksjoner og en hel rekke andre plager.

Ved mistanke om dårlig inneklima er det viktig at det gjøres en helhetlig vurdering av arealet som kan være utsatt. Muggsopp og fukt kan ligge skjult inne i konstruksjonen. Det er derfor viktig å velge riktig prøvemetode for å avdekke problemet.

I samarbeid med et anerkjent laboratorium kan Bergen Boligkontroll bistå med inspeksjoner, fuktmålinger, luftanalyser, sanering, tiltak og utbedringer.

Vaktmester- og vedlikeholdstjenester

Bergen Boligkontroll tilbyr vaktmester- og vedlikeholdstjenester og kan ta ansvar for hele driften av borettslag, bygårder og næring.

Vi utfører forefallende arbeid, daglig drift, reparasjoner, samt engasjering av håndverkere og renholdspersonell. Vi har faste samarbeidspartnere innen elektro, rør, mur, maling og blikk.

Materialprøver

Har du mistanke om muggsopp, hussopp eller asbest?

I de fleste tilfeller vil det være nødvendig å vite akkurat hva det er for å kunne planlegge og utføre videre tiltak.

Bergen Boligkontroll kan, i samarbeid med et anerkjent laboratorium, hjelpe deg med materialprøver. Prøvene sendes til laboratoriet hvor de dyrkes og analyseres for å avdekke hva det er. Vi kan også bistå med videre tiltak og oppbygging.

Boligkontroll

Bergen Boligkontroll tilbyr årlige-, månedlige- og engangskontroller av boliger, hytter, bygårder, næringsbygg med mer.

Kontrollene justeres etter ønske og behov fra oppdragsgiver. Det kan være sjekk av:

• Tak- og veggfasade
• Grunnmur
• Betongsåle
• Våtrom
• Innvendige flater
• Kjøkken

Boligkontrollen kan utføres med oppdragsgiver til stede slik at det kan gis en rask tilbakemelding. Etter ønske kan vi utarbeide en rapport på eventuelle funn, samt anbefalinger om det skulle være avvik.

Våre tjenester

Rehabilitering

Utvendig, innvendig, bad, kjøkken, dører og vinduer.

Skade

Muggsopp, ekte hussopp, vannskader, avfukter. 

Boligkontroll

Fuktmåling, luftanalyse, materialprøve, vaktmester- og vedlikeholdstjenester.