– Vi lever av fornøyde kunder

Da Håkan og Randi Birkeli Mårtensson skulle totalrenovere en leilighet, falt valgt på Bergen Boligkontroll. Ekteparet følte seg trygge og ivaretatt gjennom hele prosessen – og er meget fornøyd med resultatet!

ALLTID BEREDT: Richard Sundli og Marius Høvik står klare til å kjøre ut der hvor det er behov for renovering i Bergens-området.

Bergen Boligkontroll ble etablert av Tom André Venge og Marius Høvik for fem år siden. Duoen tok læretiden i samme bedrift, fullførte svennebrev som tømrere samtidig, var kolleger i samme skadesaneringsfirma og utdannet seg sammen på teknisk fagskole.

– Vi har jobbet sammen i hele vår yrkeskarriere og kjenner hverandre veldig godt. Fordi vi begge kjenner den andres sterke og svake sider, gjør at vi utfyller hverandre på en god måte. Det kommer godt med i en variert og hektisk hverdag, sier daglig leder Marius Høvik.

Firmaet driver i hovedsak med innvendig og utvendig rehabilitering, kjøkken, bad samt alle typer skadeutredning.

Kommet for å bli

Siden oppstarten i 2018 har Bergen Boligkontroll hatt en enorm vekst.

Et økende antall oppdrag resulterte i flere ansatte. Seks kompetente og erfarne håndverkere står nå klare til å bistå med små og store prosjekter.

– Vi har fem års-jubileum i år. Det viser at vi er en solid bedrift som har kommet for å bli. Vi har fått et solid fotfeste i bransjen, og det er en trygghet for kundene, sier Høvik.

Velger du Bergen Boligkontroll kan du være trygg på at jobben blir gjort både forskriftsmessig og med et godt sluttresultat.

Høvik og teamet retter seg ikke inn mot en spesiell kundegruppe. Alle oppdrag er like viktige.

– Vi lever av fornøyde kunder, og tilbyr kvalitet og trygghet. Som kunde trenger du kun forholde deg til oss. Vi samordner hele jobben med våre faste samarbeidspartnere, understreker Høvik.

KLARE FOR NYE UTFORDRINGER: Marius Høvik (fra venstre), Tom André Venge, Kim Haukeland, Frank Anderson, Richard Sundli, Alexander Hausberg i Bergen Boligkontroll er klare til å påta seg nye oppdrag.

Totalrenovering etter svigermor

Håkan og Randi Birkeli Mårtensson er blant de mange fornøyde kundene.

– Vi overtok leiligheten etter svigermor. Jeg var ganske tydelig på at jeg ikke ville ha noe gammelt igjen i leiligheten. Dermed måtte det en totalrenovering til, sier Håkan.

Ekteparet fikk tips om at Bergen Boligkontroll, med Marius Høvik i spissen, var det perfekte valg.

– Vi hørte at de ikke var blant de billigste, men kvaliteten de leverer og måten de utfører jobbene på, er verdt det, fortsetter Håkan.

De tok kontakt med Bergen Boligkontroll angående renoveringen. Marius kom på befaring, målte opp og kom med et pristilbud.

– For oss var det veldig viktig å bruke en totalentreprenør. En som kunne stå for hele prosjektet og koordinere håndverkerne. Jeg har verken kunnskapen eller innsikten til å håndtere en slik oppgave. Det hadde ført til et hjerteinfarkt, smiler Håkan.

Vi er så fornøyde med jobben som er gjort av Bergen Boligkontroll!

Håkan og Randi Birkeli Mårtensson

Håkan og Randi Birkeli Mårtensson

Koser seg i
nyoppusset leilighet

Randi forteller at oppussing av leiligheten begynte 1.desember og var ferdigstilt i februar i år.

Nytt kjøkken, bad, flytting av vegger, nytt gulv, lister samt nymalte vegger og tak stod på oppdragslisten.

– De hadde 14 dager på å bli ferdige med kjøkkenet, som måtte være klart til jul. Jammen kom de i mål. Men det er ikke så rart, for maken til stå-på-vilje skal man lete lenge etter. Koordineringen til Marius er imponerende, fastslår Randi.

På badet valgte ekteparet å gå for mikrosement slik at de kunne velge akkurat den fargen de ønsket.

– Det var deilig å slippe å hakke opp gamle fliser og legge nye. Badet ble sparklet og tilført mikrosement, som ga et moderne og flott resultat, forklarer Håkan.

SNAKKIS: Reolen som ble spesialbygd for Håkan og Randi Birkeli Mårtensson får mange positive tilbakemeldinger. I reolen er det plass til både pyntegjenstander, bøker og høytalere.

Utfordret håndverkerne

Det å ha håndverkere i gang hjemme kan være en utfordring. Randi og Håkan er godt fornøyde med måten håndverkerne i Bergen Boligkontroll utførte oppdraget.

– Alle vi traff har vært hyggelige og profesjonelle. De har løst alt på en utmerket måte.

Randi smiler og forteller at hun hadde en utfordring til håndverkerne selv.

– Jeg ønsket meg et reolsystem, som jeg selv tegnet. Ikke en eneste hylle er lik, så her er det langt, bredt, smalt, horisontalt og vertikalt om hverandre. Jeg ville at det skulle se litt ustrukturert ut.

Richard hos Bergen Boligkontroll tok utfordringen med glede.

– Resultatet ble helt fantastisk, fastslår Randi.

Ti tomler opp

Selv om leiligheten er totalrenovert, er ikke Håkan og Randi ferdige med Bergen Boligkontroll.

Ekteparet har gitt dem i oppgave å rehabilitere en altan på 17 kvadratmeter.

– Det er klart de fikk jobben. Vi er så fornøyde med alt de har levert. De er veldig ryddige i forhold til tilbud, kontrakter, avtaler og oppfølging. Vi kan varmt anbefale Bergen Boligkontroll, understreker duoen.

Marius Høvik forteller at det ikke bare er kundene som skal være fornøyde. Det er også viktig at de selv kan være stolte av jobben de har utført.

– Vi er kvalitetsbevisste folk med stor yrkesstolthet, som alltid ønsker å bli enda litt bedre. Det gjør at vi ofte har større forventninger til oss selv enn det kunden kanskje har, avslutter han.