om oss

Byggmestere
med full kontroll

Det er viktig for oss at kunden skal føle seg godt i varetatt, at de blir fulgt godt opp.
Opplevelsen av kvalitet skal ligge i alle ledd.
I kunnskapen, planleggingen, rådgivningen,
gjennomføringen og oppfølgingen.

Ditt foretrukne valg av samarbeidspartner

Bergen Boligkontroll AS ble startet i 2018 av Tom André Venge og Marius Høvik. Vi holder til i Sandviken i Bergen, hvor vi har kontor og lager.

Bergen Boligkontroll består av et team på fem mann med lang erfaring innen tømrerfaget. Vi lever av fornøyde kunder og ønsker at alle våre kunder skal ha det enkelt og bekymringsfritt i kontakten med oss. 

Vi kan ta oss av koordinering av arbeidet med våre faste samarbeidspartnere som elektriker, rørlegger, murer, blikkenslager og maler, slik at du kun trenger å forholde deg til oss som aktør.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikler seg raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen.

Vi har lang og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutvikling. Vi er opptatt av kvalitet og kundens ønsker og behov. Vi er en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Vi bestreber å alltid ligge i forkant av utvikling og kvalitet.

Våre tjenester

Rehabilitering

Utvendig, innvendig, bad, kjøkken, dører og vinduer.

Skade

Muggsopp, ekte hussopp, vannskader, avfukter. 

Boligkontroll

Fuktmåling, luftanalyse, materialprøve, vaktmester- og vedlikeholdstjenester.

FRA BLOGGEN

De kjedelige skadene

Hvem grøsser vel ikke over tanken på ekte hussopp, mugg, vannskader og dårlig inneklima? Vi tar dere gjennom de vanligste skadene og løsningen for din skade.

Har huset ditt Ekte hussopp?